bistrup have

Bo i et Fællesskab på tværs af generationer

Bistrup Have udvikles som et moderne bofællesskab i smukke omgivelser. Her bor man i alle aldre og de forskellige generationer kan bidrage til hinanden.

Det flotte gamle hovedhus fra 1913 bliver til fælleshus, hvor beboere og gæster vil have adgang til en række forskellige aktiviteter såsom fællesspisning, kaffeslabberas og hyggestunder, men der er også mulighed for at etablere et fitness lokale, bordtennis, eller at leje sig ind på en hjemmearbejdsplads på anden sal. Bofællesskabet vælger hvad og hvordan og definerer selv mulighederne.

Boligområdet er kombinationen af nyt og gammelt, der møder hinanden. Der er både nybyggede boliger og ombyggede boliger i længerne til hovedhuset, men uanset hvilken bolig du vælger, er den udført i de bedste materialer og godt håndværk med alt hvad der hører til en topmoderne bolig. Der er både store rumlige familieboliger og lidt mindre boliger. I alt opføres 22 boliger på lejebasis med priser fra kr. 14.900-19.800 pr. mdr.

Bæredygtighed og deleordninger

Bæredygtighed, miljø og økologi kan være et vigtigt tema i et moderne bofællesskab. I Bistrup Have arbejder vi med en delebilordning (el-biler) og en frodig have med træer, planter og nyttehaver. Parken med en bred pallette af træsorter skaber grønne duftende og forskellige naturrum.

Den varierede beplantning består af mange former for biotoper og økosystemer, hvilket skaber stor biodiversitet og gør parken til et robust og ideelt opholdssted for dyreliv.

Men vigtigst af alt er at et bofællesskabs identitet er noget der opstår indefra og derfor prioriteres samarbejdet højt med beboerne.

kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere om bofællesskabet, så skriv til os. 

ÅBENT HUS

Vi holder åbent hus søndag d. 26. marts 2023 kl. 11.00 – 11.30 i vores fantastiske bofællesskab på Bistrupvej 137. Det vil være muligt at se de forskellige boligtyper.

Hvis du er interesseret i at høre mere om bofællesskabet holder vi infomøde samme dag fra kl. 11.30 – 12.00. Vi mødes foran fælleshuset. 

Vi glæder os til at se jer!

Jeg vil gerne kontaktes