Tidsplan og facilitering
bistrup have

PROCES og TIDSPLAN

Opførslen af Bistrup Have foreløber planmæssigt og de første beboere flyttede ind i april 2023. Det første spadestik til Bistrup Have blev taget i sommeren 2021.  

Hvis du er interesseret i at høre mere om processen og følge med i færdiggørelsen, er du velkommen til at kontakte Benedicte Malmstrøm på e-mail: udlejning@bistrup-have.dk.  

FACILITERING af bofællesselskabet

Det sociale liv starter lang tid før indflytning. Igennem digitale møder og workshops vil vi sammen danne et visions- og værdigrundlag for fællesskabet, lære hinanden at kende og finde frem til de bedste organisatoriske fællesnævnere for bofællesskabet samt finde den helt rette balance imellem privathed og socialt liv.

Opbygning af fællesskabet faciliteres af Anna Falkenstjerne Beck, som har indgående erfaring med fællesskabsprocesser og dialogbaseret formidling. Desuden har Anna igennem sit PhD-projekt forsket i etableringen og organisering af bofællesskaber. Anna vil dertil være kontaktperson for kommende beboere.

Hvis du ønsker at høre mere om faciliteringen af bofællesskabet Bistrup Have, kan du skrive til Anna på: anna@bistrup-have.dk

workshops og åbent hus

For at skabe de bedste betingelser for bofællesskabet, inviteres alle, som allerede bor og som har reserveret bolig i Bistrup-Have, til workshop:

1. workshop: 10. juni kl. 11.00-15.00
2. workshop: 10. september kl. 11.00-16.00

Workshoppen faciliteres af Anna Falkenstjerne Beck og her får I muligheden for at lære jeres naboer at kende. 

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i udviklingen af Bistrup HAVE

Tilmeld dig for at følge med i udviklingen/tidsplanen eller hvis du gerne vil høre mere om det moderne bofællesskab Bistrup Have.